Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Reisfleisch
2u. 20min
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1h 35min
Geröstete Leber
30min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Boef Stroganoff
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2u. 40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min