Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Reisfleisch
2小时 20 分钟
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Coq au vin
3h
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Boef Stroganoff
50min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 godz. 10 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min