Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2u. 20min
Coq au vin
3h
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Fiakergulasch
2h 15min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h