Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hühnerkeulen in Paprikasauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 150 g Tomaten, reif, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 TL Chilipulver, nach Geschmack und Schärfe (isteğe bağlı)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 10 g Petersilienblättchen, frisch
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- 20 g Rotweinessig
- 20 g Tomatenmark
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
800
g Hühneroberkeulen, ohne Haut, mit Knochen
veya 800 g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, mit Knochen - 250 g Hühnerbrühe (siehe Tipp)
Reis (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1 Zitrone, in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2759 kJ / 658 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geröstete Leber
30 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Hühnersuppe mit Nudeln
50 Min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3u. 40min
Pappardelle al Ragù
4h
Chili con Carne (XXL)
50 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min