Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hühnerkeulen in Paprikasauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 150 g Tomaten, reif, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 TL Chilipulver, nach Geschmack und Schärfe (isteğe bağlı)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 10 g Petersilienblättchen, frisch
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- 20 g Rotweinessig
- 20 g Tomatenmark
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
800
g Hühneroberkeulen, ohne Haut, mit Knochen
veya 800 g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, mit Knochen - 250 g Hühnerbrühe (siehe Tipp)
Reis (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1 Zitrone, in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2759 kJ / 658 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Reisfleisch
2h 20min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Geröstete Leber
30 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Gefülltes Hendl mit Reis
2 godz.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min