
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 692 kcal / 2898 kJ
- Protein
- 55 g
- Yağ
- 31 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 2242 mg