Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
TM6 TM5

Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis

4.1 ( 9 değerlendirme )

Malzemeler

Ingwer-Knoblauch-Hendl

  • 130 g Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
  • 130 g Knoblauch, frisch geschält
  • 1 TL Salz
  • 1 EL Sonnenblumenöl
  • 300 g Zwiebeln in Scheiben (5 mm)
  • 40 g Olivenöl
  • 300 g rote Paprikaschoten in Streifen (5 mm)
  • 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
  • Salz nach Geschmack zum Würzen

Basmatireis

  • 1000 g Wasser
  • 1 - 1 ½ TL Salz
  • 20 g Olivenöl
  • 200 - 240 g Basmatireis

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
692 kcal / 2898 kJ
Protein
55 g
Yağ
31 g
Karbonhidrat
48 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
8 g
Sodyum
2242 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler