Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch, geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2898 kJ / 692 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2242 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 Min
Champignonsauce
30 Min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 Std.
Babyfreundliche Hühnersuppe mit Gerste
1 Std. 35 Min
Wilder Wurzel-Topf
2h 45min
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1hod. 50min
Menü: Kalbsrahmgulasch mit Kartoffeln; Winter-Cheesecake im Glas
1 Std. 20 Min
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
1 Std. 30 Min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 Min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1 Std. 10 Min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min