Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch, geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2898 kJ / 692 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2242 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1h 10min
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1h
Lachs in Pilz-Sahne-Sauce mit Kartoffeln
35min
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7h 20min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1h 5 phút
Spaghetti Carbonara
25 Min
Lasagne
1h 45min
Menü: Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce, Brokkolisalat und Fruchtsorbet
30min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40 min.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h