Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2247 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Reisfleisch
2u. 20min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Bananenkaramell-schnecken
1hod. 50min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Palatschinken
45min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Basmati Reis
15 Min