Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2247 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
One Pot Mac & Cheese
30 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Boeuf Bourguignon
2hod. 45min
Basmati Reis
15min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10 min
Salzburger Bierfleisch
6u. 50min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min