Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2247 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Basmati Reis
15 Min
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min