Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée butternut-noisettes
50 min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Purée potiron-orange
30 min
Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre
1h
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Patidous farcis
13h
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15 min
Lapin à la moutarde
1h
Parmentier de boudin aux pommes
1h