Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 min
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55 Min
Purée de carottes
30 min
Fondue de poireaux
25 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Epinards à la crème
25 min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1 godz.
Purée panais potiron
45 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 godz. 15 min
Purée butternut-noisettes
50 Min