Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de petit salé, en tranches de 2 cm d'épaisseur
- 1400 g d'eau froide
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 100 g de carottes, en rondelles
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- 1000 g d'eau
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4306 kJ / 1031 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Potée de légumes
1 godz. 30 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50 min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 dk
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min