Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de petit salé, en tranches de 2 cm d'épaisseur
- 1400 g d'eau froide
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 100 g de carottes, en rondelles
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- 1000 g d'eau
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4306 kJ / 1031 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Petit salé aux lentilles
55min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 35 min
Rougail aux chipolatas
50 min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Mijoté de thon aux pois chiches
40min
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min
Tajine de légumes, pois chiches et poulet
55min