Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchis
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55min