Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2364 kJ / 564 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30 min
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35min
Poulet vapeur, purée pomme-céleri et courge
1h 5min
Papillotes de poulet à la japonaise
35min
Thon basquaise
30 min
Poulet et ratatouille au romarin
40 min
Poulet épicé, asperges et sauce orange gingembre
45 min
Dinde au lait de coco et petits légumes
55min
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
40 min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50 min
Mijoté de bœuf aux carottes
1 godz.
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min