Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle, décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 765.5 kJ / 182.2 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 204.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min
Aguachile de crevettes
15min
Choucroute
96 Std.
Fruits d'été en papillote
20min
Choucroute de la mer
35 min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Omelette aux crevettes et à la coriandre
35 min
Maquereaux au vin blanc
3 godz. 30 min
Porc effiloché (Cochinita pibil)
4h
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Râbles de lapin farcis à la normande
1u. 15min