Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g spring onions/shallots, trimmed
- 1 tsp pickled capers, drained
- 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp olive oil
- ½ tsp soy sauce
- ¼ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 4 egg yolks, room temperature
- bread, to serve
- mixed salad greens, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1140 kJ / 271.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 839.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beurre Blanc
20min
Scallops with pea purée
25 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Beurre blanc
15 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Steak tartare
30 Min
Steak Tartare
15 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min