Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diente de ajo, pelado
- 6 de hojas de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 650 g de aros de calamar crudos
- 250 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 15 g de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 700 g de agua
- 2 pizcas de azafrán
- 250 g de cuscús
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2094.1 kJ / 500.5 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 136 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keppe charola
1 godz. 40 min
Filete a la pimienta
20min
Coliflor gratinada
55min
Ensalada César con chipotle
30min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 Std. 30 Min
Cassoulet de pavo a la naranja TM6
3 godz. 20 min
Ensalada César
10min
Filete a la pimienta
1 godz. 40 min
Queso relleno yucateco
3h
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1h 10min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45min