Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ cucharadas de sal
- 250 g de coquinas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 300 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
-
700
g de caldo de pescado
veya 700 g de fumet - 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de colorante amarillo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 61.1 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 604.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guiso de patatas con magro
1h
Magras con tomate
40min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Judías blancas con chorizo
40min
Cazuela de fideos con langostinos
40min
Raviolis con salsa de anchoas
20 min
Judías blancas con chorizo
50min
Fideuá con carne y chorizo
45min
Solomillo al whisky
45min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 godz. 15 min
Huevos a la riojana
1h 45min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min