Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Karbonhidrat
- 306.1 g
- Yağ
- 37.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20 min
Polpetti affogati
45min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 Std. 10 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min
Polpetti all'inferno
40 min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min