Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 alici fresche, pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orata al sale
40 min.
Spigole all'acqua pazza
30 min.
Alici ripiene
50min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Baccalá alle olive
25min
Pesce spada agrumato
35min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Alici alla Reggina
45min
Moscardini al limone
30 min.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min.
Calamari alla napoletana
40 min.