Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 canocchie, lavate sotto acqua corrente fredda
- 8 gamberoni giganti freschi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 8 scampi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 8 fettine di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 6929 kJ / 1656 kcal
- Protein
- 103.6 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 35.4 g
- Lif
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scampi alla busara
35min
Linguine ai gamberoni
30min
Pepata di cozze
55 dk
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Bucatini con le canocchie
35min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Cannocchie al Varoma
55 dk
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min