Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 canocchie, lavate sotto acqua corrente fredda
- 8 gamberoni giganti freschi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 8 scampi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 8 fettine di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 6929 kJ / 1656 kcal
- Protein
- 103.6 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 35.4 g
- Lif
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari cipolle e patate
50 Min
Orata al sale
40 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Cozze allo zafferano
55 min
Moscardini al limone
30 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Pepata di cozze
55 min
Cozze alla Medoc
50 Min
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min
Vongole e cozze alla marinara
3hod.
Cozze al vino bianco
40 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min