Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di patate, pelate e a rondelle sottili (2-3 mm)
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di mollica di pane
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi freschi pleurotus o altro tipo di funghi di consistenza robusta
- 60 g di vino bianco secco
- 250 g di brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 dk
Spigole all'acqua pazza
30 dk
Baccalà con peperoni cruschi
50 dk
Baccalà alla livornese
35 dk
Baccalà della Vigilia (TM5)
1sa
Baccalà alla ligure
1sa
Baccalà al forno con broccoli
1 godz. 30 min
Baccalà gratinato
1sa
Tegamini di cipolle e alici
1sa
Baccalá alle olive
25 dk
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Zuppa di baccalà
1sa