Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla ligure
1h
Polpo al vino rosso
1h
Calamari alla marchigiana
35min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Polpo in rosso
35min
Baccalà, patate e funghi
45min
Calamari cipolle e patate
50min
Alici alla Reggina
45min
Zuppa di baccalà
1h
Moscardini al limone
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min