Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne classiche
2 godz.
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1 godz.
Tagliolini stracciatella e speck
1u. 5min
Pasta gratinata
50 min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 godz.
Tagliolini alla molisana
1 godz. 30 min
"Uccellini scappati"
40min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 godz. 15 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Torta di patate e mais
1h 50min