Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Gratin di patate
50min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Tagliolini stracciatella e speck
1 Std. 5 Min
Pasta gratinata
50min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta al forno veloce
45min
Pasta al forno classica
1h 30min