Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
veya 4 oz arugula leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35 min
Coq au Vin
1h 40min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Chicken Marsala
40min
Pineapple Pork Chops
2u. 40min
Honey Glazed Carrots
30min