Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
veya 4 oz arugula leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Caesar Salad
30 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Chicken Marsala
40 min