Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, weich
- 70 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Tomaten, halbiert
- 15 g Biber Salçası
- 200 g Bulgur, grob (Pilavlık Bulgur)
- 280 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Bulgursalat - Kısır
1h
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15 min
Poca (türkische Hörnchen)
2 godz. 10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min