Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, weich
- 70 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Tomaten, halbiert
- 15 g Biber Salçası
- 200 g Bulgur, grob (Pilavlık Bulgur)
- 280 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Grießhelva - İrmik Helvası
1hod. 25min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1hod.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 λεπτ.
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30 min.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 λεπτ.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Bulgursalat - Kısır
1hod.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 λεπτ.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min