Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, weich
- 70 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Tomaten, halbiert
- 15 g Biber Salçası
- 200 g Bulgur, grob (Pilavlık Bulgur)
- 280 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14hod.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Bulgursalat - Kısır
1h
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14hod.