Uyumlu sürümler
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g grüne Linsen, getrocknet
- 1100 g Wasser
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 100 g Tomaten, geviertelt
- 30 g Domates Salçası
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 120 g Bandnudeln, z.B. Erişte (türkische Streifennudeln), Spätzle oder andere kurze Nudeln
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Salami, z.B. Sucuk (türkische Rohwurst), Rindersalami, Lammsalami, in Scheiben
- 1 TL Minze, getrocknet, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1934 kJ / 461 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 11.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min