Uyumlu sürümler
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g grüne Linsen, getrocknet
- 1100 g Wasser
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 100 g Tomaten, geviertelt
- 30 g Domates Salçası
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 120 g Bandnudeln, z.B. Erişte (türkische Streifennudeln), Spätzle oder andere kurze Nudeln
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Salami, z.B. Sucuk (türkische Rohwurst), Rindersalami, Lammsalami, in Scheiben
- 1 TL Minze, getrocknet, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1934 kJ / 461 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 11.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.