Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 - 40 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2 - 3
TL Minze, getrocknet
veya 5 Minzblätter, frisch, gehackt - 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1475 g Wasser, lauwarm
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 985 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6u. 30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 Std. 5 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 godz. 40 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 Min
Acuka
5min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50min