Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 - 40 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2 - 3
TL Minze, getrocknet
veya 5 Minzblätter, frisch, gehackt - 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1475 g Wasser, lauwarm
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 985 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 godz. 5 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16 godz. 50 min
Acuka
5min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 Min
Marokkanische Harira
1 Std.
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 Std.
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min