Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 - 40 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2 - 3
TL Minze, getrocknet
veya 5 Minzblätter, frisch, gehackt - 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1475 g Wasser, lauwarm
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 985 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1h 5min
Marokkanische Harira
1u.
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6sa 30 dk
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1u.
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 min
Acuka
5min