Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
-
8
Stängel Minze, frisch, abgezupft,
veya 8 Stängel Dill, frisch, abgezupft - 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 460 g Wasser
- 200 g rote Linsen (Kırmızı Mercimek)
- 30 g Biber Salçası
- 1 TL Meersalz
- 120 g Bulgur, fein (Köftelik Bulgur)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 30 g Zitronensaft
- 1 Salatherz, in Blätter zerlegt
- 1 Zitrone, in Scheiben, zum Anrichten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1003 kJ / 239 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 7.2 g
Alternatif tarifler
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Bulgursalat - Kısır
1 godz.
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14hod.