Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 500 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen (Schulter oder Keule), in Stücken
- 30 g Biber Salçası
- 150 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ½ TL Pfeffer aus der Mühle
- ½ TL Paprika edelsüß
-
½
TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
veya ½ TL Thymian, getrocknet (Kekik) - 2 Lorbeerblätter
- 30 g Mehl
- 150 g Wasser
- 20 g Essig
- 150 g grüne Spitzpaprika, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 Std.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min