Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Strauchtomaten, halbiert
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 3 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Biber Salçası
- 20 g Domates Salçası
- 1 grüne Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- 1 rote Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- ½ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl
-
20
g Zitronensaft (optional)
veya 20 g Granatapfelsirup, sauer (optional) - 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 389 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Bulgursalat - Kısır
1h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 godz. 30 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Acuka
5 Min