Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Strauchtomaten, halbiert
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 3 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Biber Salçası
- 20 g Domates Salçası
- 1 grüne Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- 1 rote Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- ½ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl
-
20
g Zitronensaft (optional)
veya 20 g Granatapfelsirup, sauer (optional) - 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 389 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 dk
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 dk
Acuka
5 dk
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Bulgursalat - Kısır
1 Std.
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 dk
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 dk