Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g Wasser
-
40
g Tomatenmark
veya 40 g Ajvar - 1 TL Salz
- 250 g Bulgur, grob, vorgegart
- 50 g Olivenöl
- 1 geh. TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 5 Frühlingszwiebeln
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 150 g Salatgurke, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Tomaten, geviertelt
- 25 g Zitronensaft
- 25 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Ekşisi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.4 g
Alternatif tarifler
Türkische Pizza - Lahmacun
1小时 10 分钟
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1小时 15 分钟
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 分钟