Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g Wasser
-
40
g Tomatenmark
veya 40 g Ajvar - 1 TL Salz
- 250 g Bulgur, grob, vorgegart
- 50 g Olivenöl
- 1 geh. TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 5 Frühlingszwiebeln
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 150 g Salatgurke, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Tomaten, geviertelt
- 25 g Zitronensaft
- 25 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Ekşisi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.4 g
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14ωρ.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1sa 20 dk
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 dk
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min