Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Butter
- 20 g Mehl
- 1 Ei
- 100 g Langkornreis
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 400 g Joghurt, 10% Fett
- 25 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 geh. EL Minze, getrocknet, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14hod.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.