Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
-
500
g Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen, in Stücken
veya 500 g Rindergulasch, in Stücken - 3 Auberginen (à 300 g)
- 300 g Tomaten, gewürfelt
- 30 g Biber Salçası
- 100 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- ¼ TL Zimt (optional)
- 200 g Milch
- 40 g Butter, weich
- 30 g Mehl
- 1 Prise Muskat
- 120 g Käse (z.B. Kaşar-Käse, Gouda oder Mozzarella), in kleinen Stücken
-
1
grüne Spitzpaprika, in Ringen
veya 2 EL glatte Petersilie, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2202 kJ / 526 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 godz.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min