Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Domates Salçası
- 40 g Olivenöl
- 250 g Tomaten, halbiert
-
500
g grüne Bohnen (Busch- oder Stangenbohnen), in Stücken (5 cm)
veya 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (5 cm) - 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15 phút
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Noahs süße Suppe - Aşure
11sa 20 dk
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min