Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale - 350 g di pasta tipo ditalini
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 74.4 g
- Yağ
- 17.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Pasta e piselli
35 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e speck
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e lenticchie
50 Min