Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
- 360 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 800 g di brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2047 kJ / 489.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 79.8 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 27.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto zucca e salsiccia
40min
Risotto ai funghi
30 Min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 Min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto alla pescatora
35min