Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
veya 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 min
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min
Sugo al tonno
45 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo al basilico
1h 10min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di carne mista
1 godz. 30 min