Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
veya 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo al tonno
45min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo alla puttanesca
45min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20p
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo all'arrabbiata
20p
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min