Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di speck a cubetti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- 350 g di pasta secca corta
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 75.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1h
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Pasta e piselli
35min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Pasta patate e provola
55min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Pasta tonno e olive
35min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne risottate funghi e speck
40min