Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100
g di scamorza a pezzi (2 cm)
veya 100 g di provola a pezzi (2 cm) - 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (circa 2 cm)
- 10 g di sale
- 350 g di pasta secca corta e mista (tempi di cottura uguali)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e piselli
35min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Gattò di patate
1h 30min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.