Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di pasta mista
- 1 cucchiaino di sale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- 12 fette di provola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 28.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50 dk
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 dk
Pasta e fagioli alla napoletana
40 dk
Pasta patate e speck
40 dk
Pasta e piselli
35 Min
Panini napoletani con uova sode
2h 50 phút
Frittatine di pasta
3h 30min
Gattò di patate
1sa 30 dk
Pasta patate e provola
55min
Casatiello sugna e pepe
2sa 30 dk
Torta Babà napoletana
8h
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.