Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di pasta mista
- 1 cucchiaino di sale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- 12 fette di provola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 28.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.
Pasta e piselli
35min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Pasta patate e speck
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta patate e provola
55min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e lenticchie
50 Min