Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1200 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori pelati, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta tipo ditalini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 9.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Pasta e piselli
35min
Pasta e piselli
35min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta e fagioli cannellini
40 min.
Pasta e ceci con pomodorini
40 min.
Pasta e ceci (TM6)
40 min.
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min.
Pasta patate e provola
55 min.
Pasta e lenticchie
50min