Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1200
g di brodo vegetale
veya 1200 g di acqua + 3 cucchiaini di dado vegetale fatto in casa - 240 g di lenticchie secche (sciacquate e senza ammollarle)
- 50 g di cipolla a fettine
- 50 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di carota a rondelle
- 1 foglia di alloro secca
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı)
- 280 g di pasta tipo ditalini (cottura 8 min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 9.1 g
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Pasta e piselli
35min
Pasta e piselli
35min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e speck
40 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta e ceci (TM6)
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min