Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1200
g di brodo vegetale
veya 1200 g di acqua + 3 cucchiaini di dado vegetale fatto in casa - 240 g di lenticchie secche (sciacquate e senza ammollarle)
- 50 g di cipolla a fettine
- 50 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di carota a rondelle
- 1 foglia di alloro secca
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı)
- 280 g di pasta tipo ditalini (cottura 8 min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 9.1 g
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e piselli
35 min
Lagane e ceci
1h
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e patate con provola
1h
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Pasta patate e provola
55 min