Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
veya 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne all'arrabbiata
20min
Sugo al tonno
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo alla puttanesca
45min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Sugo classico
55 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Ragù di salsiccia
1h 15min