Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
veya 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Ragù di salsiccia
1h 15 phút
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Sugo classico
55min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo alla puttanesca
45min
Sugo al basilico
1h 10min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al tonno
45min