Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
veya 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo al tonno
45 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Sugo classico
55 Min
Ragù di salsiccia
1h 15min