Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 37.7 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 963.8 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Yellow Curry noodle soup
20min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min