Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lean beef, sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen
- 135 g cold water
- 10 g spring onion, chopped
- 10 g fresh ginger
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in halves
- 10 g light soy sauce
- 10 g sugar
- 35 g cornflour (starch)
- 2 tsp salt
- 1 tbsp fish sauce (isteğe bağlı)
- 1500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 123 kJ / 29 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 187 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry Chicken
1 Std.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried Whole Fish
20min
Teochew Seafood Porridge
45 min