Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g un, serpmek için ekstra un
- 3 - 4 tk kabartma tozu, damak tadına göre (bk. öneriler)
- ½ tk tuz
- 120 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 140 g Çedar peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 250 g süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 11.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keşkül
3 Std. 20 Min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Yoğurtlu Kek
1h 40min
Plaska
1h 15min
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Sütlü Ekmek
2 godz. 35 min
Kaşarlı Pide
1h 45min