Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 844 mg
Alternatif tarifler
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Poppy seed torte
5h
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20 min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Sernik rosa slice
3 Std. 15 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min