Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 844 mg
Alternatif tarifler
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Green egg whites and ham omelette
35min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Baked pâté
3h
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1 Std. 25 Min
Sauerkraut soup
50min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1 Std. 20 Min
Polish crêpes
3h 35min