Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 91.3 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Ukrainian borscht
35 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Spiced Polish Christmas cake
99 godz. 30 min
Sauerkraut soup
50min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1h 20min
Polish crêpes
3sa 35 dk
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Khachapuri
1 godz. 30 min