Cihazlar ve Aksesuarlar
Pierogi (Cheese dumplings)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
50 pieces
Malzemeler
Cheese filling
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)600 g
-
brown onion (approx. 1), cut into quarters150 g
-
salted butter50 g
-
semolina2 tsp
-
quark cheese (see Tips)500 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 tsp
Dough
-
warm water plus extra for sealing and boiling250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
warm water for boiling
-
sea salt1 - 2 pinches
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
onion diced for garnishing180 g
-
fresh chives (isteğe bağlı) finely chopped for garnishing
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
130.9 mg
Protein
2.6 g
Kalori
412 kJ /
98.5 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
11.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3sa 10 dk
Sauerkraut soup
50 dk
Strawberry Tiramisu
5sa 20 dk
Guacamole
Değerlendirme yok
Pineapple Infused Gin and Tonic
26sa 15 dk
Spinach and lemon cake
3sa 45 dk
Avocado with egg and salmon tartare
45 dk
Sangria
10 dk
Leftover Vegetable Hummus
10 dk
Blueberry brioche buns
1sa 50 dk
Beef spezzatino
1sa 45 dk
Dubai Chocolate Bar
2sa 20 dk