Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 91.3 mg
Alternatif tarifler
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
"Little house" slice
6h 30min
Baklava
1 Std. 10 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Poppy seed strudel
3u. 15min
Vegetable spring rolls
1 Std. 10 Min
Quark
3 Std.
Sernik rosa slice
3u. 15min
Venezia Bread
11 Std.
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min