Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 91.3 mg
Alternatif tarifler
Polish crêpes
3h 35min
Poppy seed strudel
3h 15 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Değerlendirme yok
Spiced Polish Christmas cake
99 godz. 30 min
Ciabattine
3h 30min
Tiraccino
1h 5 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20 min
Borscht with Polish dumplings
1h 30 min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Quark
3 Std.