Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 90.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Spiced Almond Milk
15 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26sa 25 dk
Portuguese green eggs
50 Min
Beef pierogi
1 Std.
Sauerkraut soup
50 Min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min