Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 490 g
- Kalori
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 58.3 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 24.4 g
- Sodyum
- 403.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Polenta
25 Min
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
25h 20min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Vegetable and herb seasoning
4h
Mayonnaise
5 Min
Celery salt
20min
Obatzter (cheese spread)
10 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min