Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kvass
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)
- 500 g water
- 2 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 2 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 10 whole black peppercorns
Dressing
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches white pepper, to taste
Salad
- ¼ red onion
- 2 dill cucumbers, cut into halves (approx. 50 g)
- 1 green apple, cored and cut into wedges
- 10 g extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
- dill cucumbers, cut into ribbons, to serve
- fresh dill sprigs, to serve
- bread of choice, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 997.9 kJ / 237.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1323.8 mg
Alternatif tarifler
White bean dip with chimichurri
15min
Coriander pesto
5min
Keto crackers
1 Std.
Spelt bread
26 godz.
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Vegie crackers
12u. 10min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Keto bread rolls
1h 15min
Carrot top pesto
15min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min