Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kvass
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)
- 500 g water
- 2 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 2 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 10 whole black peppercorns
Dressing
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches white pepper, to taste
Salad
- ¼ red onion
- 2 dill cucumbers, cut into halves (approx. 50 g)
- 1 green apple, cored and cut into wedges
- 10 g extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
- dill cucumbers, cut into ribbons, to serve
- fresh dill sprigs, to serve
- bread of choice, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 997.9 kJ / 237.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1323.8 mg
Alternatif tarifler
Miso coleslaw
20min
Sauerkraut
168h 35min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Rose Harissa
20min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Traditional hommus
25h 5min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min