Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 50 g milk
- 1 egg white, lightly beaten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large black olives, pitted
- 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1896.2 kJ / 453.2 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 29.9 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 625.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Roasted Tomato Tart
2h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h