Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Karbonhidrat
- 25.7 g
- Yağ
- 47.4 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 13.1 g
- Sodyum
- 531.4 mg
Alternatif tarifler
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 Std.
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Shrimp Sauté
25 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Tuna Tartare
40 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min