Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Karbonhidrat
- 25.7 g
- Yağ
- 47.4 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 13.1 g
- Sodyum
- 531.4 mg
Alternatif tarifler
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Turkey Chili
45min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Green Bean Gremolata
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Pork and Mushroom Wraps
30 min