![Lamb with Artichoke and Spinach Purée Lamb with Artichoke and Spinach Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2B4892C0-62FB-4A12-8A80-55081DE0AAC8/Derivates/b0d8e9b2-6125-45ef-a239-493e819d9b3a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Karbonhidrat
- 25.7 g
- Yağ
- 47.4 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 13.1 g
- Sodyum
- 531.4 mg
Alternatif tarifler
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 menit
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Tuna Tartare
40min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Lemon Caper Asparagus
25 menit
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 menit
Cioppino
55 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min