Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water, plus extra for soaking
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
veya 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g chorizo, cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.1 g
- Sodyum
- 853 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes
1 Std. 15 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Fish and Avocado Loaf
2h
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Crêpes Suzette
35min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Meatballs - Keftedes
2 Std. 30 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.