Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water, plus extra for soaking
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
veya 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g chorizo, cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.1 g
- Sodyum
- 853 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Polenta
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Minestrone
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Pasta Amatriciana
30min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Crêpes
1h 15min