![Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08A8D1AE-87C1-4170-8B84-F485A81CACE3/Derivates/F9F2DCAC-F715-427E-B96E-342E2FF0606E.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cod with citrus butter
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min.