Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Cod with citrus butter
50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min